Välj den variant som passar ert varumärke bäst

Det är alltid bra att lägga lite tankeverksamhet när det handlar om att anpassa reklamprodukter och förse dessa med företagets budskap.

Trots allt vill man ju som företagare nå ut på ett så bra och korrekt sätt som möjligt; man vill ge rätt bild av företaget vilket innebär att reklamprodukterna måste spegla verksamheten så rättvist som möjligt.

Hos oss på tsreklam.se finns det tygpåsar av mycket god variation, vilket innebär att du som kund har mycket att välja bland. Vi erbjuder allt från enklare polyesterpåsar till större bärkassar i tyg (för matvaror) och mindre säckar för matsäcksmaten.

Titta igenom vårt sortiment för att se vilken eller vilka av dessa som skulle passa ert företag bäst! Tveka inte att höra av dig till oss om ni har några funderingar eller behöver lite tips.

Profilering genom tygkassar är något som blir allt mer populärt; det är helt enkelt fler som upptäcker de stora fördelarna med tygprodukter jämfört med de varianter som är tillverkade av plast.

Tygpåsarna har dessutom ett oslagbart miljövärde, eftersom de går att återanvända under en lång tid framöver till skillnad mot många andra kassar.

Detta är viktiga argument som man absolut ska ta med sig när man bestämmer vilka reklamprodukter som företaget ska satsa på. Dessutom kommer garanterat dina kunder respektera och uppskatta dig mer när du satsar på en i miljösynpunkt, hållbar produkt.

När du väljer variant av tygpåse ska du komma ihåg att ju större påse, desto större exponering får ditt företag. Se tygpåsarna lite som en rörlig reklamskylt, som görs fullt synliga genom den som använder dem!

Ett tips är också att göra loggan så stor som möjligt så att den syns tydligt på produkten; tanken är ju att budskapet ska framstå så tydligt som möjligt. En garanterad succé vid alla tillställningar, som en uppskattad present att dela ut till dina besökare.