Kraftig påse i tyg eller polyester

Det är lätt att tro att en tygkasse skulle vara dyrare än en plastpåse. Visst, dag 1 är kostnaden högre för tygpåsen, men på sikt blir kostnaden mycket lägre.

Varför? Tygpåsen kan du använda under en lång tid framöver, medan plastpåsen slängs nästan direkt – antingen för att de går sönder, eller för att de används som soppåse.

Så, av den anledningen är påsen som är tillverkad av tyg den produkt som är mest hållbar och därmed vettigast. Detta är av särskild vikt av miljöskäl och genom att välja tygpåsar istället för varianter av plast gör man en stor insats för miljön.

Som exponering av företagets varumärke är det också mer hållbart med tygpåsar; varumärket sprids under hela produktens livslängd vilket alltså är mycket längre än för en plastkasse.

Samtidigt visar man som bolag att man tar hållbart företagande på allvar, genom att använda sig av miljövänliga produkter som dessutom är enklare att återanvända.

Vi på tsreklam.se tar miljötänket på allvar, helt enkelt eftersom detta faller sig naturligt för oss och för att våra kunder glädjande nog efterfrågar den här typen av produkter.

Tygpåsar håller under lång tid

En tygpåse är mycket kraftigare i materialet än vad en plastpåse är och följaktligen håller den mycket längre. Dessutom ligger den skönare i handen.

Plastpåsar tenderar att skära in i händerna när du bär något tungt i dem, vilket förstås både är obekvämt och obehagligt. Tygkassarna är dock sköna att bära tack vare ett mjukare och kraftigare material.

Det är det naturliga valet på alla tänkbara sätt och en självklar följeslagare på turen till mataffären eller till shoppinggallerian. Tänk dig också den kostnad du regelbundet sparar in genom att slippa köpa en plastkasse varje gång du handlar. Det är inte bara bekvämare med en påse av tyg, det ser också smartare ut när du bär omkring på den.