Perfekt till bokbutiker eller till universitet och skolor

Det finns många platser där man har användning för snygga och hållbara tygpåsar. Inte minst privat till att bära omkring allt möjligt, men också inom olika organisationer och verksamheter.

Alla de platser där man bär omkring på mycket böcker är en perfekt marknad för den här typen av produkter, exempelvis bokbutiker och skolor av olika slag. Många universitet väljer att använda sig av tygpåsar, eftersom man vill hålla sig till miljövänliga produkter som fungerar under en lång tid framåt.

En tygkasse med universitetets tryck på är en oerhört effektiv reklamprodukt som har mycket bra synlighet i alla lägen. Dessutom är alltid en universitetslogga stiligt att bära omkring på, oavsett om det är på en tröja eller på en kasse.

En tygpåse viker du lätt ihop i fickan och tar med dig till affären när du ska handla. Detta oavsett om du ska till den lokala matbutiken, till bokhandeln eller Systembolaget.

Att återvända saker och ting ligger i tiden och de allra flesta butiker har börjat ta en slant för att de förser kunderna med plastkassar. Här finns det med andra ord en bra slant att tjäna i längden genom att plocka med sig sin egen kasse. Helst ska man äga flera stycken, så det klarar att täcka veckans storhandling också.

Våra tygkassar är mycket slitstarka, vilket innebär att du utan problem kan packa matvarorna i dem utan att de går sönder. Självklart klarar de också att packas med böcker, som du köpt i bokhandeln eller lånat på biblioteket. Genom att ta fram en tygkasse när du handlar så visar du att du tar ditt ansvar för miljön genom att återanvända.

Du slipper som sagt också att köpa dyra plastkassar, som ändå inte är så särskilt roliga att beskåda och ofta skär in i händerna när du bär på något tungt.